Over MBG

Your partner
in construction

Als aannemer bouwt MBG aan de wereld van morgen. Samen met jou.

We geloven sterk in de kracht van samenwerken: het MBG team, de architecten, de studiebureaus en jij, onze opdrachtgever. Als echte partners, op een duurzame manier en met respect voor elkaar.

Onze medewerkers halen het beste uit zichzelf. Dat kan ook: in een omgeving waar het veilig is en die hen stimuleert om te innoveren en te leren. Op kwaliteit geven we geen duimbreed toe. We streven naar het beste op de lange termijn.

Wat ons extra verbindt? De uitdagingen die jou en elk nieuw project ons bieden. En de prachtige resultaten. Ze geven ons elke dag veel energie. En dat al sinds 1980.

Ja, ik maak graag kennis

“Heb je een nieuw bouwproject? Slaap voortaan op beide oren. We ontzorgen je tot op het niveau dat jij zelf wenst. Een woord is een woord.

We leven ons in en denken met je mee. Of beter nog, we denken vooruit. We investeren in kennis, zijn op de hoogte van de laatste innovaties, tools en technieken. Ook naar duurzaamheid toe. We exploreren en durven te springen.

Je beste garantie? Onze jarenlange ervaring. En de mooie referenties. Onze klanten én de eindgebruikers zijn tevreden. Niet alleen bij oplevering. Maar vooral ook op lange termijn.”

Luc Stuyck, Algemeen Directeur

Onze know-how
en 3 principes
maken het verschil

Om je bouwproces zo vlot mogelijk te laten verlopen hanteren we deze 3 principes:

  1. 1

    Je hebt één aanspreekpunt, van het eerste gesprek tot lange tijd na de oplevering. Je speelt hierdoor kort op de bal en het proces verloopt sneller.

  2. 2

    We denken ACTIEF met je mee. Samen zoeken we constructief naar een oplossing. We laten niet los.

  3. 3

    Ook PRO-ACTIEF pakken we de problemen aan. Nog voor ze zich stellen. Zo voorkomen we fouten en bespaar jij veel tijd, geld en frustraties.

Over CFE

Samen met CFE
voor positieve verandering

MBG is trots deel uit te maken van CFE. Een extra troef, zowel voor jou als voor ons.

Opgericht in 1880 telt deze ambitieuze groep intussen meer dan 3100 medewerkers in België, Luxemburg en Polen. Ze zijn actief in 4 disciplines vastgoedontwikkeling, multitechnieken, bouw en renovatie en investeringen.

CFE trekt volop de kaart van duurzaamheid en innovatie. Ja, ook de toekomstige generaties verdienen het om te wonen, werken en leven in een aangename en gezonde omgeving. Ze hebben helden nodig om dit waar te maken. Echte H.E.R.O.’S.

Onze gezamenlijke ambitie en aanpak vertaalt zich in “SPARC AS A H.E.R.O.”. Geen holle woorden, maar concrete acties met impact.

Ontdek meer over CFE

SPARC:

een stevig fundament voor

excellente samenwerkingen


SHIFT

We veranderen. En engageren ons om minder CO2 uit te stoten, materialen te hergebruiken, en te innoveren. Trek jij mee aan deze kar?


PERFORM

We zijn ambitieus en gaan voor operational excellence. Heb je een moeilijke opdracht? Dat is een kolfje naar onze hand. Door deel uit te maken van de groep hebben we alle technische knowhow in huis en werken we samen waar mogelijk. Hierdoor reken je op een sterk bouwteam dat de risico’s goed inschat en beheert.


ACCELERATE

Groei en vooruitgang zwengelen mekaar aan. Dankzij CFE zetten we nog sneller stappen vooruit. Denk aan projecten die van A tot Z geïntegreerd zijn. Of gezamenlijke platformen met spitstechnologie voor simulaties, automatisering of visualisering.


RETURN

We creëren een langetermijnwaarde voor jou en al de andere stakeholders.


COMMUNITY

Alles draait om mensen. Ze zijn de kern van al onze activiteiten. We werken samen als een hechte gemeenschap, zowel intern als extern. Ook met jou.


H.E.R.O.'S:

onze waarden,

jouw gemoedsrust


HAPPENER

Je werkt samen met een topteam. Onze medewerkers bruisen van positieve energie en werken gefocust naar hun doel: jouw project binnen termijn, kwalitatief en volgens afspraak opleveren.


ENGAGED

Jouw project is ook het onze. We nemen 100% onze verantwoordelijkheid en durven onze nek uitsteken. We denken pro-actief met je mee. Niet vanuit problemen. Maar vanuit oplossingen.


RELIABLE

Op ons kan je rekenen. Geen verborgen agenda’s: we spelen open kaart, delen onze kennis en gaan voor het beste resultaat. Als bedrijf zijn we financieel gezond en stevig verankerd binnen CFE. Dat geeft je extra zekerheid bij grote investeringen.


ONE

Respect en open communicatie zijn de basis voor elke goede relatie. Alle betrokkenen in een project zijn onze partners. Als oprechte relatiebouwers werken we in vertrouwen, liefst voor de lange termijn.


SAFETY

Gezond en veilig: zo richten we jouw werf in. We gaan voor orde en discipline. En zo werkt heel MBG. Als in een echte familie zorgen we voor elkaar.


Erkenning en certificaten

Erkenning en certificaten:
jouw kwaliteitsgarantie

Kwaliteit: daar gaan we samen voor. Onze erkenningen en certificaten zijn hiervan het tastbare bewijs.

Getuigschrift erkenning klasse 8 VCA** VCA-PETROCHEMIE ISO 9001 CO2-Prestatieladder